Хірургу у столиці повідомили про підозру через смерть пацієнтки після ліпосакції

У столиці повідомлено про підозру лікарю приватної клініки, у якій після ліпосакції померла пацієнтка. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

"Київською місцевою прокуратурою № 6 повідомлено про підозру хірургу приватної клініки косметичної хірургії, халатне ставлення до професії якого призвело до смерті пацієнтки", - йдеться у повідомленні.

Смертельна операція була проведена в приватній клініці косметичної хірургії, розташованій у Печерському районі міста Києва у лютому 2017 року, вказали у прокуратурі.

"Отримавши висновок комісійної експертизи, який підтвердив результати первинного дослідження, установлено, що між оперативним втручанням, проведеним лікарем-хірургом у приватній клініці, і настанням смерті 42-річної пацієнтки є причинно-наслідковий зв'язок та наявний дефект у наданні медичної допомоги у післяопераційному періоді", - заявили у прокуратурі.

Враховуючи вказані обставини, хірургу інкриміновано ч. 1 ст. 140 КК України (неналежне виконання медичним працівником своїх професійних обов'язків, яке спричинило тяжкі наслідки для хворого).

Після виконання усіх необхідних процесуальних дій, обвинувальний акт у вищевказаному кримінальному провадженні буде скеровано до Печерського районного суду міста Києва для розгляду по суті.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення