"Хлібне перемир'я" провалено: терористи "Л/ДНР" задіяли заборонену зброю

 Обозреватель

Російсько-терористичні війська за останню добу 48 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, зокрема, із забороненої "Мінськом" зброї, порушивши таким чином оголошене на Донбасі "хлібне перемир'я".

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Внаслідок ворожих обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Найбільш складною ситуація залишається на луганському напрямку, де терористи 27 раз порушили режим припинення вогню. В районі Бахмутської траси близько Кримського незаконні збройні формування неодноразово накривали позиції сил АТО щільним вогнем із мінометів калібру 120 і 82 мм і 122-мм артилерії.

Під вогнем терористів також опинилися позиції українських військових неподалік Новотошківського, Новоолександрівки, Новозванівки, Щастя і Попасної, Лобачова, Дінця і Ніжньотеплого.

На приморському напрямку терористи обстрілювали з 122-мм артилерійських систем опорні пункти сил АТО в районі Широкиного і Водяного. Також найманці неодноразово, відкривали вогонь по українських воїнах, які тримають оборону біля Гнутового, Павлополя, Богданівки, Новотроїцького, Лебединського та Талаківки.

На донецькому напрямку окупанти відкривали вогонь із протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі селищ Піски, Кам'янка, Новоселівка Друга, а також у передмісті Авдіївки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення