Хлопчик викрив педофіла, який пропонував гроші за секс дітям з неблагополучних сімей

 Zaxid.net

63-річного чоловіка з Жовкви затримали за підозрою у розбещенні дітей. Він вчиняв розпусні дії з 11-річним хлопчиком, який розповів про це своєму другу, а той – батьку. Батьки звернулися у поліцію, яка затримала зловмисника на гарячому.

"В одному з міст Львівського району чоловік вчиняв розпусні дії щодо 11-річного хлопчика. Підозрюваного затримано на місці злочину. Викрити фігуранта вдалося завдяки зверненню до поліції батька хлопчика, друг якого став жертвою цієї особи", - повідомили в пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Розслідування проводять поліцейські під процесуальним керівництвом Жовківської окружної прокуратури. Чоловіку оголосять підозру за вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи (ч.2 ст.156 КК України). Суд має взяти його під варту. Слідчі також перевірять причетність підозрюваного до інших схожих злочинів.

Як з’ясували журналісти видання з власних джерел, педофіл пропонував гроші хлопчикам з неблагополучних сімей за розпусні дії з ним. Слідство встановить кількість дітей, які стали жертвами розпусника.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення