Хлопець жорстоко зарізав родину у Москві (фото)

У середу, 17 жовтня, у Москві (Росія) 22-річний хлопець зарізав усю свою родину - матір, батька і бабусю.

Про це повідомляє Telegram-канал 112, публікуючи фото з місця НП.

"Епізод з фільму жахів став сьогодні реальністю в одній зі столичних квартир. О 3 годині ночі 22-річний Ярослав Єрмаков вирізав всю свою сім'ю. Мати і батька вбив на кухні, сплячу бабусю в її кімнаті. На питання шокованих поліцейських, навіщо це зробив, Ярослав відповів, що просто все набридло", - йдеться в повідомленні.

Сам злочинець в подробицях розповів про те, що сталося. Виявляється, він планував вбивство три дні.

"Випускник коледжу підприємництва сказав поліцейським, що планував вбивство сім'ї три дні. Хотів зробити все без шуму, вбити уві сні, але в момент різанини, все пішло не за планом. Приблизно о третій годині ночі, взявши ножа і увійшовши в кімнату бабусі, він почав швидко наносити їй удари ножем. Літня жінка встигла скрикнути, на шум прибігли батьки вбивці. Він почав бити ножем батька і матір. Поранені вони встигли добігти до кухні, там син добив їх, наносячи безладні удари по саму рукоятку ножа", - додає канал .

Відзначається, що злочинець Ярослав Єрмаков не був судимий, ніколи навіть адміністративних штрафів не отримував. На обліку у психіатра / нарколога не перебував. Всі його знають, як тихого, спокійного хлопця, який "тихо взяв вночі ніж і всіх вбив"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення