Хмельницький рецидивіст задушив свого друга по камері і підвісив до дерева

У селі Понінка Полонського району сталося жорстоке вбивство. Чоловік з "тюремним стажем" задушив свого товариша і продовжив розважатися з його коханкою.

"28-річна жінка, її 32-річний співмешканець і його 31-річний товариш влаштували застілля. Останній в 2009 році був засуджений за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, і тільки в лютому цього року звільнився. До речі, обидва чоловіки, разом відбували покарання в місцях позбавлення волі", – повідомляє хмельницька поліція.

Під час застілля між господарем та гостем на ґрунті ревнощів виникла суперечка, яка переросла в бійку. Під час бійки гість спочатку побив друга, а потім за допомогою ганчірки задушив його й прив'язав до дерева. Після цього зловмисник закрився в будинку і разом з жінкою продовжив "гулянку".

Правоохоронців на місце події викликав сусід. Підозрюваного затримали в будинку. У потерпілого діагностували удушення внаслідок перелому правої під'язикової кістки і переломи хрящів гортані.

Затриманому оголошено про підозру, йому знову загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, нещодавно у Львівській області затримали вбивцю двох жінок і 8-річної дівчинки. Зловмисницею виявилася 47-річна подруга загиблих, до яких вона часто заходила в гості.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення