Холоднокровно вбила і пішла спати: 26-річна дівчина зарізала співмешканця

На Сумщині поліцейські затримали жінку, яку обґрунтовано підозрюють у вбивстві співмешканця. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Сумської області.

Подія сталася у місті Глухів. Під час сімейної сварки 26-річна місцева жителька нанесла чоловіку смертельне ножове поранення. Жінку затримано, вона активно спілкується зі слідчими. Про раптову смерть 35-річного жителя Глухова у поліцію повідомила родичка померлого. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група поліції.

"Під час огляду тіла небіжчика експерти виявили ножове поранення у груди, яке і стало причиною його смерті, - розповідає Олександр Вернігоров, тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділу поліції №1 (м. Глухів) Шосткинського районного управління поліції. – Підозра одразу впала на 26-річну співмешканку чоловіка, хоча спочатку вона і заперечувала свою провину".

Як встановили правоохоронці, того вечора подружжя вживало спиртні напої, і вчергове посварилося. Останнім аргументом у їх сварці став ніж, якого жінка схопила зі столу та вдарила ним співмешканця у груди. Після скоєного пішла спати.

Того ж вечора вона знайшла його мертвим і повідомила про це родичів, промовчавши про сварку та ніж.

За словами сусідів, чоловік та жінка вели антисуспільний спосіб життя, зловживали спиртними напоями. В їх оселі частенько виникали сварки.

Наразі жінку затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відносно неї у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". За скоєне їй загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення