Хороші новини про Шумахера: гонщика перевезуть на віллу до Іспанії

 СЕГОДНЯ

Семиразовий чемпіон світу у Формулі-1 Міхаель Шумахер продовжить відновлення в Іспанії. Як повідомляє видання Le Figaro, німецький спортсмен буде перевезений зі своєї вілли в Швейцарії на Майорку – там його дружина Корінна купила будинок, який раніше належав президенту "Реала" Флорентіно Пересу. Сім'я Шумахера вважає, що на Майорці титулований спортсмен зможе краще відновитися.

Вілла має житлову площу 3 000 квадратних метрів, розділену на три будинки: головний особняк і два менших. Крім того, вілла має два басейни, тренажерний зал і вертолітний майданчик.

Відзначимо, що новини про Міхаела Шумахера в останні роки надходять вкрай рідко, і такий переїзд вболівальники сприймають з натхненням. Він може означати, що намітився якийсь прогрес в стані легендарного гонщика.

Нагадаємо, що в грудні 2013 Міхаель Шумахер впав, катаючись на лижах в Альпах, і вдарився головою об камінь. Через отримані травми німецький гонщик впав у кому, з якої, за повідомленнями його сім'ї, почав виходити тільки в 2014 році. Однак цим офіційні новини про здоров'я чемпіона обмежуються – невідомо, в якому стані Шумахер перебуває зараз. Ми спробували розібратися, що сталося за цей час: Міхаель Шумахер – чотири роки тиші або що трапилося з легендою Формули-1.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення