Хотіла стати лялькою: пластика моделі за 100 тисяч доларів лякає людей (фото)

 Daily Mail

Фетіш-модель із Канади, яка називає себе Марією Магдалиною, залежна від пластичних операцій. Дівчина настільки сильно перекроїла свою зовнішність, що її зовсім не впізнати. При цьому канадка запевняє, що їй подобається її зовнішній вигляд і припиняти експерименти зі своїм тілом вона не збирається.

У свої 24 роки Марія встигла три рази збільшити груди, тричі змінити форму носа, зробити підтяжку брів, вставити сідничні імпланти і багаторазово збільшити губи. А нещодавно модель вирішила змінити форму свого статевого органу. Під час цієї операції дівчина ледь не втратила життя, лікарям довелося кілька разів робити їй переливання крові.

Загроза життю, з якою довелося зіткнутися моделі під час останньої процедури, не злякала її. Марія Магдалина заявляє, що пишається своїм тілом і зупинятися не збирається.

Вперше під ніж хірурга модель лягла в 21 рік, це була операція по збільшенню розміру грудей. Всього на пластику Марія витратила понад 100 тисяч доларів. Крім пишних форм, дівчину відрізняють і численні татуювання, які покривають все її тіло.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення