Хулігани закидали камінням потяг "Львів – Київ"

 УНН

На залізничному перегоні поблизу Києва хулігани закидали камінням поїзд сполученням "Львів – Київ" і розбили лобове скло кабіни машиніста та бокове скло вагона. Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці"

"Вчора, 30 травня, о 22:50 на перегоні Сорочий Брід – Мотовилівка біля Києва хулігани закидали камінням швидкісний поїзд № 716 Львів – Київ і розбили лобове скло кабіни машиніста та бокове – пасажирського вагона", - йдеться в повідомленні.

Під час нападу ніхто не постраждав. Про інцидент повідомили правоохоронців.

"Орієнтовні збитки "Укрзалізниці" від заміни лобового скла кабіни електропоїзда складають понад 8 тис. доларів США. Крім того, для заміни лобового скла електропоїзд відстороняється від роботи на 3 доби, що також порушує технологічний процес експлуатації поїздів та додає збитків залізниці", - зазначив залізничний перевізник.

За даними УЗ, за 5 місяців цього року було пошкоджено 47 склопакетів, і збитки акціонерного товариства, пов’язані з заміною склопакетів, склали близько 700 тис. грн.

"У 2018 році хулігани пошкодили в пасажирських поїздах 124 лобових вікна на суму близько 1,5 млн грн", - зазначили в "Укрзалізниці".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення