Хвора на коронавірус лікарка звернулася до українців

Лікар, яка заразилася коронавірусом, емоційно звернулася до співвітчизників із застереженням. Про це вона написала на своїй Facebook-сторінці.

Аліса Грищенко зазначила, що з кожним днем все більше людей хворіють на COVID-19, а медики, незалежно від віку, перебувають у групі ризику.

"Так, я лікар і у мене коронавірус. Вже з особистого досвіду - це не просто застуда... деталі певно не буду писати. Скажу лише, що COVID-19 - це серйозно. І якщо я, в своєму віці, почуваю себе погано, то що можуть відчувати люди старшого віку або з хронічними захворюваннями?! Задумайтесь!", - підкреслив Грищенко.

Жінка наполягає на тому, що краще посидіти вдома на самоізоляції, ніж хворіти. Заражених в країні вже тисячі.

"Окремо звертаюся до людей, особливо молоді, які їздять на пікніки, в гості... Не робіть цього. Ви не розумієте з чим" граєте"...", - написала лікар.

Нагадаємо, в США застрелили вченого, який досліджував коронавірус. Загиблий Бінг Лю працював у Пітсбурзькому університеті, де вивчав збудники коронавірусу. Однак поліція не вважає причиною вбивства наукову роботу професора. Біля будинку жертви знайшли автомобіль з трупом його знайомого всередині.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення