Хворого на коронавірус актора Боярського доправили до лікарні (фото)

У Москві Михайла Боярського госпіталізували до Боткінської лікарні з коронавірусом. Про це повідомляють місцеві пабліки.

"За нашою інформацією, у мушкетера ковід, пішов сьомий день. Три дні тому його забрали під нагляд лікарів", - йдеться у повідомленні.

Михайло Боярський - радянський та російський актор театру і кіно, має українські та польські корені. Популярність прийшла до Боярського 1975 року, коли на екрани вийшов двосерійний телефільм Віталія Мельникова "Старший син" за п'єсою Олександра Вампілова, в якому Михайло Боярський в парі з Миколою Караченцовим зіграв одну з головних ролей — Семена на прізвисько Сільва.

У 1977 році знявся у музичному фільмі "Собака на сіні", знятому за п'єсою Лопе де Вега (режисер Ян Фрід).

Зірковий час актора в кінематографі настав у 1978 році, коли на екрани країни вийшов фільм Георгія Юнгвальд-Хилькевича "Д'Артаньян і три мушкетери", в якій Боярський виконав роль д'Артаньяна.

11 березня 2014 року підтримав позицію Володимира Путіна щодо російської агресії в Криму, підписавши колективне звернення до російської громадськості "Діячі культури Росії — на підтримку позиції Президента по Україні та Криму". 8 серпня 2015 року Боярський внесений до "Чорного списку Міністерства культури України".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення