ІДІЛ захопив нові території за підтримки російської авіації

 5 канал

Масовані бомбардування військово-космічних сил Росії міста Сура в провінції Дераа (Сирія) і позицій "Вільної сирійської армії" на півночі Алеппо дозволило бойовиків терористичної організації "Ісламська держава" вибити повстанців із ряду сіл. Про це повідомляє сайт Національної коаліції сирійських революційних і опозиційних сил.

Авіаудари РФ також були спрямовані на середню школу і електрогенератор міста Джіср-еш-Шугур, в результаті чого були жертви серед мирного населення.

Крім того, російська авіація бомбила села в провінції Ідліб. За вчорашній день документально зафіксована загибель 81 людини, вбитого силами режиму сирійського диктатора Башара аль-Асада та його созникив. Багато вбито саме росіянами.

Серед жертв – 5 дітей і 6 жінок, ще 3 людини померли під тортурами в тюрмах Асада. Представник опозиції Фуад Аліко заявив, що російські удари призводить до подальшого поширення хаосу і нестабільності в регіоні. Знищення інфраструктури посилює страждання сирійців, і є військовим злочином, що передбачають покарання.

Як повідомлялося, раніше іракські курди заявили, що нафтові конвої, показані міністерством оборони РФ, не мають відношення до ІДІЛ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення