"Ідіть до біса, нічого протирати штани за наші гроші": під час епідемії у столиці неможливо відновити декларацію із сімейним лікарем

У столиці неможливо підписати декларацію із сімейним лікарем. Відповідний допис з'явився на офіційній сторінці МОЗ у Facebook 2 листопада у коментарях.

Як зазначила користувачка, її сімейний лікар звільнився, при цьому родину ніхто не попередив про зміни. Коли з'явилася потреба і люди звернулися до поліклініки, в якій обслуговувалися, неочікувано з'ясувалося, що отримати медичне обслуговування неможливо через те, що декларація недійсна. У відновленні декларації також відмовили через відсутність вільних місць.

Постраждала жінка розповіла журналістам "Надзвичайних новин", про те, що її мати має першу групу інвалідності по зору.

"Тобто, людина, майже сліпа. Це сором і ганьба, те, що коїться. Я повинна тягати матір міськими поліклініками, сидіти в чергах, не розуміючи, чи підпишуть з нами цю нещасну декларацію, чи ні. І будь-хто може опинитися у такій самій ситуації. Ви думаєте, що все гаразд, а коли вам потрібно отримати допомогу, з'ясовується, що ви ніхто і звати вас ніяк", - зазначила жінка.

У дописі також йдеться про те, що родина вже зверталася до інших медичних установ за записом і після годин у черзі, людям відмовляли в обслуговуванні, пояснюючи тим, що вільні місця у лікаря вже закінчилися.

"Не в змозі налагодити систему, яку самі і запровадили? Тоді ідіть до біса, нічого протирати штани за наші гроші", - у розпачі підсумувала жінка на сторінці МОЗ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення