Ілля Яшин опублікує доповідь "Загроза національній безпеці" про Кадирова

 Лівий берег

Заступник голови партії ПАРНАС, опозиціонер Ілля Яшин опублікує 23 лютого доповідь про голову Чечні Рамзана Кадирова під робочою назвою "Загроза національній безпеці". Про це пишуть "Ведомости".

Доповідь присвячена життю Кадирова 1990-х років, коли він разом зі своїм батьком Ахматом Кадировим перебував на боці бойовиків.

За словами Яшина, доповідь "досліджує режим Кадирова з усіх боків". Приміром, там порушують питання корупції.Окрім того, за словами Яшина, автори доповіді вивчали питання, пов'язані з політичними вбивствами, до яких може бути причетний Кадиров.

"Ми досліджуємо політичний режим, який сформований у Чечні, його особливості, питання, пов'язані з ісламізацією, культом особистості Кадирова", - додав Яшин.

Однією з тем доповіді будуть і відносини Чечні з федеральним центром. За словами опозиціонера, головне питання, яке в ній порушують - роль Володимира Путіна у становленні цього режиму.

Доповідь готують на підставі даних із відкритих джерел і публікацій у ЗМІ, зазначив Яшин. Його колеги також їздили в Чечню для збору інформації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення