Ілон Маск російською мовою назвав проросійського політика з Британії товаришем: фотофакт

Власник компанії SpaceX Ілон Маск, який підтримав український народ у боротьбі з Росією, тонко потролив Джорджа Галловея. Як відомо, цей британський лівий політик мегаактивно працює в інтересах путінського режиму і є українофобом.

Twitter почав позначати профіль Галловея як обліковий запис медіа, яке напряму пов'язане з урядом Росії. Відповідне маркування тепер відображається у всіх твітах політичного діяча та журналіста. Він у відповідь обурився і пригрозив соцмережі судом. Заявив, що не працює на російські ЗМІ, а позначка соцмережі про його зв'язок із урядом Росії - брехня. На додачу Галловей навіть тегнув Ілона Маска в твіті, що в результаті зіграло з ним злий жарт. Як відомо, 25 квітня Маск домовився про купівлю Twitter за $44 млрд, а вже у травні поставив угоду з придбання соцмережі на паузу.

Так от, Маск із властивим йому почуттям гумору прийшов у коменти і російською написав жартівливий коментар проросійському політику з Британії у відповідь:

"Прости, товарищ".

Більше слова Галловея він не коментував.

Що відомо про Джорджа Галловея

Галловей - колишній член британського парламенту та голова Робочої партії Великобританії, журналіст та телеведучий. Він працював на російському пропагандистському міжнародному телеканалі RT, який раніше мав назву Russia Today. На телеканалі він вів програму під назвою "Супутник" (Sputnik). Крім того, на радіостанції Sputnik він вів передачу "Мати всіх ток-шоу" (The Mother of All Talk Shows).

Зеленський запросив Маска в Україну

Як відомо, після повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року засновник SpaceX, бізнесмен Ілон Маск відкрив українцям доступ до супутникового інтернету Starlink. Система Starlink забезпечує бездротовий доступ до інтернету у віддалених районах Землі та допомагає українській армії відслідковувати та знищувати російських окупантів.

Президент Володимир Зеленський ще у березні поговорив по відеозв'язку з Ілоном Маском. У своєму Twitter голова держави повідомив, що вдячний бізнесмену за підтримку України словами та вчинками. Також у Instagram Зеленського з’явилось відео фрагмента розмови з Маском, на якому президент запрошує засновника SpaceX до України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення