Інформатора бойовиків кинули за ґрати

 СЕГОДНЯ

Інформатор бойовиків т.зв. "ДНР" проведе за гратами чотири роки.

Житель Авдіївки півроку передавав незаконним бандформуванням інформацію, яку вони використовували для обстрілів позицій Збройних сил України (ЗСУ). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

"Під час судових слухань встановлено, що чоловік в грудні 2014 року, перебуваючи в місті Донецьк, під психологічним примусом і загрозам його дочці, яка вчилася в одному з вузів Донецька, був притягнутий представниками незаконних збройних формувань (колишніми правоохоронцями, які перейшли на бік терористів ) до співпраці", – повідомляють в прокуратурі.

Повернувшись в Авдіївку, чоловік не звернувся за допомогою до правоохоронців і почав передавати бойовикам дані про місця дислокації, чисельність, маршрути пересування військовослужбовців і військову техніку ЗСУ та інших військових формувань України на Донбасі.

"Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі або організації) КК України, і засудив його до чотирьох років позбавлення волі", – відзначили в прокуратурі

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення