Іноземець продавав українських дівчат до Іспанії (відео)

Правоохоронці затримали зловмисника в столичному аеропорту. Чоловік намагався переправити трьох українок до Іспанії з метою подальшої сексуальної експлуатації. Про це повідомляє Нацполіція

Співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції в Одеській області встановили, що 46-річний громадянин сусідньої держави організував міжнародний канал торгівлі людьми. Зловмисник здійснював вербування українок для подальшої сексуальної експлуатації на території Іспанії.

Оперативники затримали підозрюваного в столичному аеропорту спільно з працівниками Державної прикордонної служби, слідчого управління поліції в Одеській області під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області. Зловмисник намагався переправити трьох молодих жінок за кордон.

На теперішній час проводяться невідкладні слідчі дії та вирішується питання про обрання запобіжного заходу відносно затриманого. Крім того, встановлюються повне коло осіб причетних до кримінального правопорушення та інші обставини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення