Іноземці в Одесі влаштували бійку зі стріляниною (відео)

В Одесі затримали трьох іноземців, які влаштували бійку в кафе. Про це інформує пресслужба Приморського відділу поліції Одеси.

За даними правоохоронців, молодики спровокували в закладі громадського харчування конфлікт, коли персонал відмовився їх обслуговувати через негідну поведінку під час попереднього візиту.

"Не обмежившись лайкою та штовханиною з офіціантами, зловмисники кинулися в бійку з приватною охороною, в результаті чого один з охоронців вистрелив угору зі стартового пістолета. Від пострілу ніхто не постраждав”, — інформують в поліції.

Водночас повідомляється, що правопорушники з місця події втекли на автомобілі, однак поліцейські їх оперативно розшукали.

“Трьом фігурантам, які виявилися жителями Закавказзя віком від 25-ти до 30-ти років, інкримінують вчинення правопорушення, передбаченого ч.3 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Їх затримали і помістили до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне чоловікам загрожує позбавлення волі на строк до 5 років”, — зазначив начальник Приморського відділу поліції Олександр Коцар.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення