Інтим-послуги за 12 тисяч гривень: аферистка майстерно ошукала чоловіка

Шахрайка ошукала жителя Миколаєва, пообіцявши надати інтимні послуги. Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіціі в Миколаївській області.

"До Центрального відділу поліції звернувся чоловік, який повідомив, що невідома особа під приводом надання послуг інтимного характеру заволоділа його грошима в сумі 12 000 гривень, які він перерахував через термінал на вказаний аферистом мобільний рахунок", - йдеться у повідомленні.

Також відомо, що від дій шахраїв постраждали і інші жителі Миколаївщини. Двоє мешканців Інгульського та Заводського районів стали жертвами «телефонних» аферистів. Представившись співробітниками банківських установ, зловмисники обманним шляхом дізнались реквізити та особисті дані заявників, після чого спустошили їхні рахунки на 15 000 гривень.

Також мало місце так зване інтернет-шахрайство, коли під приводом продажу побутової техніки через сайт купівлі-продажу зловмисник заволодів 13 000 гривень мешканки Врадіївського району. Ще один мешканець Заводського району, скориставшись послугами кур’єрської доставки, перерахував на рахунок шахрая 750 гривень, але замовлення так і не отримав.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення