Iphone 12: дата виходу, ціна, чутки, характеристики

Apple готує для своїх поціновувачів чергові топові новинки. В жовтні цього року очікується презентація лінійки смартфонів iPhone 12. Традиційно презентації відбувалися у вересні, але через пандемію коронавірусної інфекції Covid-19 дати виходу iPhone 12 довелося змістити.

Apple збирається представити чотири моделі iPhone 12. Зокрема, це:

  • iPhone 12 з 5,4-дюймовим екраном,
  • iPhone 12 Max і iPhone 12 Pro з екранами діагоналлю 6,1 дюймів,
  • iPhone 12 Pro Max з екраном діагоналлю 6,7 дюймів.

Моделі APPLE iPhone 12 Pro та Pro Max будуть оснащені корпусом з нержавіючої сталі, тоді як на iPhone 12 і 12 Max буде використовуватися алюміній.

APPLE iPhone 12 Pro

Поки немає офіційної інформації, які моделі лінійки iPhone 12 в якій послідовності будуть представлені на ринку.

За даними видання DigiTimes, нова лінійка iPhone може надійти в продаж в два етапи. Так, за одним із припущень, спочатку на ринок вийдуть APPLE iPhone 12 Pro та iPhone 12 Max. Пізніше планується випустити iPhone 12, який коштуватиме менше за своїх попередників, та старшу версію iPhone 12 Pro Max з найбільшим з усієї лінійки екраном.

Водночас, як повідомляє агентство Bloomberg, Apple спочатку випустить доступніші смартфони лінійки Pro: 5,4 та і 6,1-дюймові. На більш пізній термін планують випустити більш дорогі - 6,1-дюймовий та 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max.

Модель APPLE iPhone 12 Pro отримає покращену технологію екрану. Також ймовірно, що ця технологія перейде до iPhone 12 Pro Max. І якщо IPhone 11 був оснащений ЖК-дисплеєм, а iPhone 11 Pro – OLED, то вся лінійка iPhone 12 перейде на OLED дисплеї. Це означає, що навіть у звичайних моделях лінійки буде більш міцний екран.

Усіх поціновувачів Apple цікавить, чи буде кращою камера у iPhone 12. Подейкують, що основною зміною може стати додавання сканера LiDAR, який дозволяє точно оцінювати відстані, а отже і глибину зображення. Це дозволить поліпшити доповнену реальність і режим портрета.

На ескізі APPLE iPhone 12 Pro продемонстровано чотири задні лінзи. Не виключено також, що розробники працюють над задньою 3D-камерою. Дві топ-моделі отримали б її разом з потрійною камерою. За словами журналіста і розробника Макса Вайнбаха, APPLE iPhone 12 Pro матиме функціональність Smart HDR для поліпшення фотографування при низькому освітленні.

Користувачі новинок цієї осені зможуть випробувати новий стандарт зв'язку, адже iPhone 12 будуть підтримувати стандарт 5G.

Ціни на iPhone 12 є більш прогнозованими, ніж дата презентації новинок. Ймовірно, вартість буде відповідати діапазону ціни на iPhone 2019 року. Так, ціна iPhone 11 в США стартувала від 699 доларів, iPhone 11 Pro – від 999 доларів, а ціна iPhone 11 Pro Max – від 1 тисячі 99 доларів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення