Івано-Франківськ підтопило через потужну зливу (фото)

Івано-Франківськ вчора, 5 жовтня, увечері накрила сильна злива та штормовий вітер. Внаслідок чого виникли підтоплення окремих вулиць міста, дерева були повалені на проїжджі частини доріг, будівлі та припарковані автомобілі. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на ДСНС в Івано-Франківській області.

“5 жовтня в період з 21:00 по 21:30 на території міста Івано-Франківськ спостерігалися зливові опади у вигляді дощу з поривами сильного вітру. Внаслідок чого виникли підтоплення окремих вулиць міста, повалення дерев на проїжджі частини доріг, будівель та припарковані автомобілі. В результаті падіння дерев відбулися обриви ліній електропередач”, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що для ліквідації наслідків негоди додатково залучалися аварійні бригади РЕМ, теплокомуненерго, водоекотехпрому та тролейбусного ДЕПО.

“Станом на 5:00 6 жовтня підрозділами Управління ДСНС України в Івано-Франківській області здійснено 50 виїздів на ліквідацію наслідків негоди, під час яких розпилено 43 дерева, вивільнено 15 автомобілів, розчищено 2 проходи до житлових будинків та 2 магазинів”, — зазначається в повідомленні.

Також наголошується, що загиблих та травмованих в результаті негоди немає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення