Із дна Бермудського трикутника піднявся корабель, що зник ще 90 років тому

Те, що кораблю саме стільки років, показали записи бортового щоденника, які знайшли на судні. З'ясувалося, що корабель зник безвісти ще в 1925 році. А зараз його виявила берегова охорона Куби.

29 листопада Cotopaxi покинув Чарльстон, що в Південній Кароліні (США), і попрямував в сторону Гавани. Екіпаж корабля складався з 32 осіб. Командував ним Уейн Мейер. Корабель перевозив 2340 тонн вугілля. Через два дні він просто зник і знайти його так і не вдалося.

Віце-президент Ради Міністрів Куби, генерал Абелардо Коломе, оголосив, що кубинська влада зібралися провести ретельне розслідування, аби з'ясувати, як корабель спочатку зник, а потім повторно з'явився на поверхні води.

"Для нас дуже важливо зрозуміти, що ж сталося, - каже він. - Такі інциденти дуже погано позначаються на нашій економіці. І ми хочемо переконатися, що ці зникнення не повторяться в майбутньому. Прийшов час розкрити таємницю Бермудського трикутника раз і назавжди ".

Бермудський трикутник - ділянка моря між Майамі, Пуерто-Ріко і Бермудськими островами. Десятки кораблів і літаків за останні 100 років зникли саме тут. До того ж всі - за загадкових і на даний час нез'ясованих обставин.

Існують версії, що морське дно тут має якусь надприродню силу або керується інопланетянами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення