Із сектора Газа по Ізраїлю випущено 170 ракет, є прильоти (відео)

По центральних містах Ізраїлю бойовики "Ісламського джихаду" запустили десятки ракет: округами лунає повітряна тривога, в Тель-Авіві люди розбігаються в паніці. Подробиці про ракетну атаку повідомив офіцер запасу Армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін. За його даними, в Ізраїлі триває військова операція "Щит та стріла".

У відповідь на ранкові удари по бойових розрахунках бойовиків та інфраструктурі "Ісламського джихаду" в Секторі Гази, палестинці почали ракетний обстріл. Левін уточнив, що вже було два запуски боєголовок. Також до атаки погрожує приєднатися ліванська організація "Хезболла". Йдеться про можливий запуск дронів-камікадзе Shahed 136.

По цілях працює система протиповітряної оборони "Залізний купол". Вже перехоплено три ракети над великими містами.

Півтори години тому Левін повідомив, що загалом по Ізраїлю було випущено 170 ракет.

"З них 134 досягли країни, впавши переважно на відкритій місцевості. 54 ракети були збиті системою ПРО "Залізний купол", одна розірвалася у місті Сдерот. Постраждалих немає", - зазначив він.

Усіх громадян закликають не ігнорувати розпорядження Служби тилу та переходити в укриття. У деяких містах, зокрема в столиці Тель-Авів, люди масово розбігаються через ракетну загрозу.

Операція армії Ізраїлю (ЦАХАЛ) "Щит та стріла" триває другу добу. Під час ранкового удару по сектору Гази вдалося вбити одного бойовика. Ще один член "Ісламського джихаду" отримав поранення.

Нагадаємо, що Армія оборони Ізраїлю в ніч на 9 травня почала спецоперацію по Сектору газу "Щит та стріла". У рамках першої атаки удари наносилися по об'єктах "Ісламського джихаду" (сили Палестини). Тоді повідомлялося про ліквідацію 13 осіб та поранення 20 палестинців. Зі свого боку в "Ісламському джихаді" підтвердили смерть трьох командирів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення