"Я думала, що помру": в Індії 7 чоловіків зґвалтували тревел-блогерку з Іспанії, а її чоловіка побили (фото)

В Індії заарештували сімох підозрюваних у груповому зґвалтуванні тревел-блогерки з Іспанії. Про це повідомило іспанське видання The Local.

Жертвою злочину стала пара тревел-блогерів з Іспанії - 28-річна Фернанда та її чоловік 64-річний чоловік. Близько п’яти років тому пара поставила амбітну мету — здійснити кругосвітню подорож на мотоциклах. На їхній сторінці в Instagram вказується, що вони відвідали вже 66 країн, проїхавши 170 тисяч кілометрів.

У березні вони приїхали до Індії та розбили намет в окрузі Думка штату Джаркханд (Індія). У ніч проти 2 березня на них напали злочинці. Дівчина розповіла, що її зґвалтували семеро чоловіків, а її чоловіка кілька разів вдарили шоломом та каменем по голові.

У своїй історії в Instagram вона показала синці на обличчі, але додала, що це не те, "що болить найбільше": "Я думала, що помру".

Жінка у своєму Instagram вказувала, що вона з Бразилії, подружжя публікує дописи іспанською.

Подружжя відеоблогерів опублікувало відео, де розповідало, що їм "приставили до горла ножі" під час нападу. За деякий час вони видалили дописи зі сторінки на прохання поліції.

"Мене зґвалтували семеро чоловіків. Вони побили нас і пограбували, хоча забрали небагато речей, бо насправді вони хотіли мене зґвалтувати", — писала жінка.

Правоохоронці затримали всіх фігурантів справи. Трьох підозрюваних затримали минулими вихідними, ще чотирьох — уночі 4 березня.

Індію часто називають одним з найнебезпечніших місць для жінок. Згідно з даними Національного бюро реєстрації злочинів, у 2022 році в країні щодня ставалося майже 90 зґвалтувань. Однак активісти стверджують, що фактична кількість може бути вищою, оскільки потерпілі можуть не звертатися до поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення