"Я як м'ячик літала по квартирі": чоловік повернувся з фронту і відгамселив дружину так, що розтрощив їй очниці

Чоловік із Челябінська рф напав на свою колишню дружину, з якою у них троє спільних дітей, і розтрощив їй очниці так сильно, що лікарям довелося встановлювати жінці титанову пластину. Однак на суді він відбувся невеликим штрафом — мабуть тому, що приніс листи та медалі від ПВК "Вагнера". Про черговий випадок насилля "героїв сво" по відношенню до рідних пишуть росЗМІ.

Сам напад стався 4 жовтня 2022 року. Тоді Тетяна була вдома і чекала, коли Костянтин привезе їй старших дітей зі школи. З ексчоловіком вона щойно посварилася телефоном: Тетяна не відразу взяла слухавку — Костянтин почав обурюватися.

"Я не стала це слухати, поклала слухавку. Він мені пише повідомлення: "Ш***а, б***ь, така-сяка, я тобі ноги відірву". Можна було ще терпіти, але вже не було сил, і я йому відповіла: "Йди нахр*н". Бо дістав уже", — розповіла Тетяна.

Проблема полягала у ревнощах чоловіка. За словами жінки, навіть через два роки після розлучення той вимагав від неї звітувати про свої дії, а з її новим коханим мав намір "поговорити по-чоловічому".

"Я дивлюсь у двері — там середня дочка стоїть. Перевірила ще, чи немає колишнього чоловіка, але вона одна стояла. Я відчинила вхідні двері, він залетів і завдав кілька ударів у живіт прямо в коридорі. Потім якось ми опинилися в залі (цього я вже не пам'ятаю), і він почав там лупцювати кулаками по обличчю, а я обличчя закрила долонями і просила: "Досить, вистачить". Бо біль пекельний був, — згадує Тетяна. - Я там як м'ячик літала! Потім він схопив мене за волосся, і я побачила пістолет. А я знала, що в нього він є, він про нього не раз говорив, можливо, пневматичний чи ще якийсь, я не знаю. Він мені їм зуб сколов: "Завалю зараз тебе". Після цього удару, мабуть, я знепритомніла. А він, мабуть, мене ще бив, бо тіло потім у мене було все чорне, в синцях".

Побачивши, що батько робить із її мамою, школярка сховалась у туалеті. Коли Тетяна прийшла до тями, вона була в квартирі одна і не змогла розплющити очі. Тоді вона спробувала знайти телефон, але це їй не вдалося. Після цього жінка вирішила спробувати вийти з квартири, але її було закрито на ключ, якого не було в замку. Колишній чоловік забрав її ключ, закрив у квартирі і пішов.

Жінка знайшла серед речей планшет і почала тикати в його екран навмання — так вийшло випадково набрати матір. Та приїхала із запасними ключами та відкрила квартиру, а також викликала швидку.

Лікарі констатували, що кістки на обличчі Тетяни не зламані, а роздроблені. Зібрати їх, як сказали хірурги, було неможливо – жінці довелося встановити титанову пластину. При цьому операцію не могли розпочати одразу — треба було зачекати на спад набряків. Щоб процес відбувався швидше, жінці порадили не плакати. У лікарні вона провела два тижні.

Коли Тетяна повернулася додому відновлюватись після нападу, колишній чоловік повернув їй лише молодшу дочку. Старших дітей залишив у себе та налаштував їх проти матері.

"Середня дочка мені потім уже, згодом, зізналася: "Мені баба Віра (свекруха Тетяни, — Ред.) сказала, що якщо я піду до матері, батько зі мною те саме зробить". Що синові сказали я не знаю, він проти мене досі категорично налаштований", – розповіла жінка.

Тетяна хотіла, щоб її ексчоловік отримав умовний термін: у цьому випадку, якби він знову спробував нашкодити їй, поїхав би до колонії. У такий спосіб жінка хотіла забезпечити собі гарантії безпеки.

Проте суд все ж таки призначив агресову штраф — за це клопотав дізнавач (тобто слідчий). У результаті Костянтина звільнили від кримінальної відповідальності, йому потрібно лише виплатити державі призначену суму. Вона становила лише 5 тисяч російських рублів.

На думку Тетяни, її колишнього чоловіка могли вигородити документи про співпрацю з ПВК "Вагнер" та видані організацією медалі "Бахмутська м'ясорубка" та "За взяття Бахмута".

З самим Костянтином журналістам зв'язатися не вдалося. Однак вони з'ясували в поліції, що той і сам заявляв про побої та зникнення речей, а ще про погрози з боку Тетяни. Водночас її не влаштувало рішення суду і зараз вона перебуває в процесі його оскарження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення