"Я не українка": Ольга Куриленко оскандалилася несподіваною заявою

Голлівудська актриса з України Ольга Куриленко зреклася своєї національності. "Дівчина Бонда" в мережі опублікувала вітальний пост із нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня, і в коментарях приголомшила несподіваними заявами.

40-річна актриса і модель написала в своєму Instagram, що є не українкою, а слов'янкою. Після цього у відповіді на здивовану реакцію підписників додала, що "тест на ДНК показав, що української крові в ній взагалі немає".

Дивна заява Куриленко послідувала після публікації фото, на якому син зірки 4-річний Олександр Макс Гораціо розфарбовував червоною фарбою п'ятикутні зірки на картонній конструкції у формі танка.

"Happy Victory in Europe Day! А для наших із завтрашнім Днем Перемоги!" - актриса підписала знімок.

Пост викликав у мережі неоднозначну реакцію та шквал критики. Куриленко вирішила відповісти на питання своїх підписників у коментарях і поділилася думкою про національність та про сенсаційний спосіб її визначення.

"Чому ви вирішили, що я соромлюся? Я просто правду сказала. Національність визначається по крові, правда? Так от я не 100% українка. А тест ДНК показав, що української крові в мені немає взагалі. Сорі, мені взагалі-то все одно. Але тест так показав. Я сама здивувалася", - написала зірка.

Біографія Ольги Куриленко

Ольга Куриленко уродженка Бердянська під Запоріжжям у 16-річному віці переїхала працювати моделлю в столицю Франції Париж, а зараз проживає в Лондоні в Британії.

ЇЇ батько Костянтин Куриленко - українець, а мати Марина Алябушева має російсько-білоруське коріння і родом з Іркутської області (РФ). Зараз зірка Голлівуду має французький паспорт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення