"Я вихопив того ср*ного ножа і він трошки вмер": під Києвом чоловік зарізав товариша (відео)

На Київщині у Боярці чоловік зайшов в гості до товариша і наніс йому 4 ножових поранення, які виявились смертельними. Поліцію сповістили, вже коли виявили бездиханне тіло чоловіка. Злочин стався на вулиці Івана Мазепи. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Київської області.

"Під час спільного застілля між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. 38-річний чоловік схопився за ніж та завдав численні ножові поранення у тулуб 42- річному знайомому. Від отриманих ножових поранень чоловік помер на місці події", - розповіли у поліції.

Зловмисника, який неодноразово вже мав проблеми із законом, затримано в порядку ст.208 КПК України

"Я вбив людину, бо він хотів вбити мене. Він взяв ножа на кухні і намагався нанести мені удар. Я вихопив того ср*ного ножа і він трошки вмер ... Я каюсь", - заявив під час допиту підозрюваний.

Слідчі за процесуальним керівництвом Фастівської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув‘язнення на строк від семи до п‘ятнадцяти років. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення