Ядерна війна неминуча: в Росії озвучили тривожний прогноз

Загострення ситуації на Близькому Сході після ліквідації іранського генерала Сулеймані призведе до ядерної війни через «несумісність людей Заходу і Сходу»

Таку точку зору в ефірі «Ехо Москви» висловив публіцист Олександр Невзоров.

«Крім терактів арабський світ ... нічого не вміє. Вони навіть черевики не шиють. Чим вони зараз можуть поки відповісти? Вони, звичайно, можуть перетворити в гуляш пару сотень туристів з дітьми і багажем. Побігають з прапорами ... І, може бути, задовольняться », - сказав Невзоров, зазначивши, що релігії розділили людей «без вороття».

«Але все одно ядерна війна неминуча, тому що занадто сильна ця несумісність між людьми Заходу і Сходу. І нічого не виправити і пом'якшити ... », - додав він.

При цьому, за словами Невзорова «буде боляче Росії», яка «звикла сяяти і виблискувати».

«Її завжди називали жандармом Європи. А зараз її з жандармів розжалували взагалі в якусь шпану. Але, в принципі, нєфіг, дійсно, корешатися тільки з людожерами, диктаторами, кровожерами. Зрозуміло, що все одно рано чи пізно така війна буде, навіть якщо її сьогодні і скасував Трамп», - сказав публіцист.

Як раніше повідомлялося, в своєму зверненні до нації американський президент Дональд Трамп анонсував нові санкції проти Ірану для запобігання реалізації його ядерної програми і закликав НАТО сильніше впливати на ситуацію на Близькому Сході

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення