Як Гіркін-Стрєлков залякує бойовиків "ДНР" і "ЛНР"

 Пресса Украины

Самий відомий терорист сучасної Російської Федерації Ігор Гіркін (Стрєлков) на деяких «патріотичних» російських інтернет-сайтах нагнітає істерію з приводу того, що вже в саме найближче майбутнє Збройні сили України перейдуть в грандіозний наступ по всій лінії фронту з донецькою та луганською «народними республіками».

Причиною таких панічних настроїв російського терориста Гіркіна стали якісь відомості, які він регулярно отримує від своїх інформаторів з підконтрольних українським силовикам територій Донецької та Луганської областей.

«Три дні підряд, а особливо багато – сьогодні (11 листопада – «Преса України»), надходять відомості, що свідчать про можливий найближчим часом початку генеральний наступ ВСУ в Донбасі. До фронту безперервним потоком йде бойова техніка, ПММ, боєприпаси. У прифронтовій зоні починається тотальна мобілізація чоловічого населення. На польових аеродромах зосереджені великі сили армійської авіації», - попереджає бойовиків «днр» і «лнр», а також їхнє керівництво Гіркін на одному з терористичних сайтів.

«Агентурні дані серед ВСУ говорять про те, що почалося їхнє «психологічне накачування» перед наступом. Аж до озвучування намірів «за 14 годин дійти до кордону». Дуже поспішають....Підготовка до наступальних дій ведеться давно (розмінування переднього краю на цілому ряді ділянок, масований - до 50 цистерн щодня - перевезення ПММ, підкидання оперативних резервів ближче до фронту, зосередження вертольотів в безпосередній близькості від фронту тощо)», - також повідомляє російський терорист.

Також Гіркін розповів про нерадісні перспективи бойовиків «днр» і «лнр» при тотальному наступі Збройних сил України на їх позиції.

«...Вся глибина тилової зони Корпусів (армій «днр» і «лнр» - «Преса України») може бути «покрита» одним коротким ударом. + досить густа дорожня мережа з твердим покриттям. + відсутність у Корпусів оперативних і стратегічних резервів (досить швидко прорвати фронт - і попереду нікого - вихід на оперативний простір). До того ж не варто забувати, що від погодних умов однаково страждають обидві воюючі сторони. І якщо одним буде важко переміщати колони колісної техніки по розмоклим польових дорогах, то іншим доведеться «тонути» в залитих водою і крижаним брудом окопчиках... І нечисленними резервами теж особливо не поманевруєш», - вважає Гіркін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення