Як міністр Гройсмана домовлявся з бойовиками «ДНР»: появились докази

 FaceNEWS

Користувачі соцмереж вибухнули праведним гнівом, побачивши сюжет каналу «1 + 1», в якому міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик обговорює з бойовиками «ДНР» умови покупки у них вугілля. Ролик виклав в Facebook блогер Максим Іванищев.

«Це пі ... ц - міністр енергетики України Насалик, в Донецьку, мило розмовляє з одним з ватажків ДНР про вугільні схемах. При цьому весело сміється, коли Сепар йому розповідає, де вигідно тримати українські війська », - коментує відео Іванищев.

«Поки у терористів будуть гроші - вони будуть воювати нескінченно. Кожен вагон вугілля, куплений у них цієї міністерської твариною, який він тепер ще й перепродує за кордон - це міни та снаряди, які щодня вбивають наших пацанів. Це зрада державою своїх солдатів », - додав він.

«У мене багато хто питає, коли закінчиться війна? Так ось - поки на війні, а фактично на смертях, міністри, олігархи, генерали будуть заробляти мільйони, війна в Україні не закінчиться ніколи », - гнівно пише Іванищев в коментарях.

«Це повна впевненість у безкарності (дах на самому верху) і відсутність інстинкту самозбереження», - коментує користувач Микола Барикін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення