Як обслуговувати пневматичну зброю

Дуже багато людей хоче придбати пневматику. Але не кожен з них задумується про необхідність обслуговування. Важливо не лише купити пістолет, але і спеціальні аксесуари для догляду за зброєю.

Придбати якісну пневматичну зброю

Головні правила догляду за пневматичним пістолетом

Перше, що потрібно пам’ятати, це регулярність обслуговування. В документації є рекомендації, з якою частотою треба проводити чистку. Зазвичай це інтервал від 300 до 500 пострілів. Подальші рекомендації допоможуть кожному власнику пневмата суттєво продовжити термін його експлуатації та точність пострілів:

  • після стрільби важливо видалити зі стінок ствола наліт з міді чи цинку (в залежності від типу боєприпасів);
  • потрібно зберігати акуратність при очистці ствола, щоб не пошкодити його внутрішніх стінок;
  • догляд – це не лише чистка, але і правильне зберігання.

Для очистки нальоту використовується спеціальне мастило. Воно випускається в балончиках під тиском. Такий спрей ефективно бореться з нальотом. Не варто використовувати багато мастила: це може нашкодити механізмам. Для зняття шару цинку, міді або свинцю (залежно від патронів) використовуються спеціальні шомполи, йоржики, серветки.

Правильне зберігання полягає в дотриманні рівня вологи. Якщо він буде високим, то корозія призведе до швидкого псування зброї.

Засоби для догляду

Вибору засобів для догляду варто приділяти не менше уваги, ніж вибору самого пневматичного пістолета. Існують спеціальні набори, в який входить:

  • шомпол;
  • йоржик;
  • серветки.

Шомпол використовується для нанесення мастила, йоржиком зчищають наліт, а серветками висушують ствол після чищення. Варто зазначити, що всі ці аксесуари також мають терміни зберігання, і періодично їх треба змінювати, щоб забезпечити найбільш якісний догляд.

Придбати якісну пневматичну зброю від відомих виробників зручніше за все в інтернет-магазині ВАНКЛІК. Крім того, в каталозі є всі вищевказані аксесуари для пневматики. Також на сайті можна знайти кобури для пневматики, товари для туризму тощо.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення