​Як правильно підібрати амортизатор для автомобіля

Кожна автівка потребує догляду, а своєчасна заміна зношених деталей гарантує власнику довготривале використання машини. Однією з важливих деталей автомобіля є підвіска. Її надійність функціональність залежить від справності амортизатора, який час від часу потрібно змінювати. Амортизатор - це пристрій, який призначений для пом'якшення ударів у автомобілях. Його стан необхідно контролювати та своєчасно замінювати деталь у разі потреби, оскільки вона є однією зі складових комфорту та безпеки під час руху автівки. До заміни таких деталей звертаються практично всі власники транспортних засобів. Для того щоб обрати найкращий амортизатор для вашої марки автомобіля, варто завітати на спеціалізований сайт atl. ua. Саме тут серед безлічі пропозицій можна обрати найбільш вдалий варіант за помірною ціною.

Як зрозуміти, що амортизатор потребує заміни?

Амортизатор - одна з деталей авто, яка потребує заміни. Визначити, що час ремонту прийшов, водій інколи може й самостійно. Адже при несправностях з амортизатором людина, яка їде в машині відчуває дискомфорт у вигляді “підстрибування” та “ приземлення”.

Спеціалісти радять особливо звертати увагу на передні амортизатори. Як свідчить практика, вона скоріше зношується.

Якими бувають види амортизаторів

За типом конструкції розрізняють амортизатори за кількістю труб. Так, бувають двотрубні та двотрубні варіанти. А також в залежності від заповнення трубки розрізняють за складом робочої речовини: олійні (гідравлічні), масляні (газомасляні).

Переваги масляного амортизатора:

  • проста конструкція;
  • бюджетний варіант;
  • практичний, розрахований на пробіг автомобіля від 60 000 км.
  • чудово справляється з ямами на шляхах.
Переваги газового амортизатора:
  • розрахований на ідеальну якість доріг;
  • чудово утримує дорогу;
  • підвіска відмінно працює на стискання і розтискання;
  • ідеальний варіант для спортивних і перегонових автомобілів.

На сайті АТЛ представлений великий вибір амортизаторів для транспортних засобів, які відзначаються надійністю та довготривалим терміном використання, ща дає можливість власснику на певний час забути про ці заміни и комфортно пересуватись власним автомобілем. Для швидкого пошуку амортизатора для конкретної марки авто представлений ряд моделей, що дозволяє вибрати потрібну деталь та усунути неполадки з транспортним засобом. Завдяки зручному фільтру, що на сайті АТЛ вибрати потрібний амортизатор буде легко та швидко. Вибирати можна по таких критеріях:

  • ціна;
  • виробник;
  • вид амортизатора;
  • максимальне навантаження;
При виборі амортизатора варто враховувати манеру водіння та якість дорожнього покриття. Порушення певних критеріїв може призвести до передчасної поломки амортизатора. Якщо водій свідомий і відповідальний який не перевищує швидкості та дотримується всіх порад, то вибирати амортизатор потрібно враховуючи рекомендації виробника ТЗ.

Чому варто замінити амортизатор в інтернет-магазині АТЛ?

Це відомий інтернет-магазин, який пропонує широкий асортимент, низькі ціни, швидку доставку; зручність оплати в будь-який спосіб, наприклад, готівковий та безготівковий. До того ж, магазин гарантує якість деталей іобмін та повернення товару у разі потреби.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення