Як правильно вибрати мотоблок?

Всі рекомендовані мотоблоки в інтернет-магазині Ромб працюватимуть відповідно до опису, в тому числі і популярний мотоблок Кентавр. Ви повинні вибрати той, який найкраще відповідає вашим потребам і перевагам. Врахуйте наступне:

Вибір найкращого мотоблока

● Ви згодні заправляти бензобак перед кожним використанням або ви б вважали за краще просто включити електричний шнур? Бензинові мотоблоки більш галасливі і виділяють вихлопні гази, в той час як електричні мотокультиватори обмежують діапазон і вимагають постійної уваги до розташування шнура.

● Якщо ви вибираєте бензин, ви віддаєте перевагу 4-тактному двигуну, який трохи більше важить і має окремі паливні та масляні баки, або 2-тактному, для якого потрібно суміш бензину і масла?

● Які у вас вимоги до глибині і ширині прокопування? Деякі мотокультиватори мають фіксовані обмеження. Інші регулюються, щоб ви могли, наприклад, звузити ширину для обробки грунту між близько посадженими рядами.

● Чи доступно навісне обладнання? Це важливий момент, особливо якщо ви плануєте обробляти землю для різних типів робіт. Необхідно одразу купити навісне обладнання або передбачити його подальшу установку.

Як зрозуміти, що це якісний мотоблок?

Садові культиватори та мотоблоки - це машини, призначені для викопування і культивації твердого грунту, перетворюючи її в пухку грядку і підтримки її в хорошому стані протягом усього вегетаційного періоду. Вони зручні в управлінні, прості в роботі, мають більшу маневреність, оскільки їх навісне обладнання знаходяться спереду, а колеса - ззаду. Це спрощує поворот і реверсування, особливо фермерським мотоблоки. Іншою особливістю культиваторів з задніми колесами є те, що вони мають передні обертові фрези, які не тільки розбивають більш м'який грунт, але також можуть легше прополювати або аерувати.

Якісні садові культиватори та мотоблоки мають такі зручні функції, як швидка і легке регулювання висоти і ширини скошування. Регульовані задні культиватори дозволяють обробляти вузькі простору або рядки. Регулювання висоти фрез дозволяє вибирати глибину скошування, особливо при культивації.

Якісний культиватор матиме складається кермо і, ймовірно, складаються колеса, щоб вмістити обмежений простір для зберігання в гаражі або сараї. Машини нижчої якості можуть мати складаються ручки, але в результаті жертвують міцністю і стабільністю.

Купуйте кращий мотоблок в інтернет-магазині Ромб.юа

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення