Як скелет: батьки ледь не до смерті заморили 2-місячне немовля

 Факти

У Чаплинську районну лікарню Херсонської області у важкому стані доставили двомісячного хлопчика з села Новопавлівка.

Лікарі діагностували у дитини гематому на голові і сильне переохолодження тіла. Немовля негайно відправили в Херсонську дитячу обласну клінічну лікарню, де зараз йому надають всю необхідну допомогу.

Лікарі повідомили в поліцію про цей випадок. Відтак, за місцем проживання хлопчика відразу виїхала слідчо-оперативна група районного підрозділу поліції.

Поліцейські з’ясували, що напередодні інспектори служби у справах дітей виявили двомісячного хлопчика з величезним синцем на голові. Дитина була виснажена і з явною втратою маси тіла. Соціальні працівники викликали карету "швидкої" і немовля доставили в лікарню.

Відомо, що в родині є ще четверо дітей. Сім’я вже кілька років перебуває на обліку в службі у справах дітей. Батьки вже мали кілька адміністративних протоколів про неналежне виховання дітей.

За цим фактом слідчими Каланчацького відділення поліції в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесено відомості за статтею Кримінального кодексу України "Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка".

Наразі вирішується питання про вилучення всіх п’ятьох дітей.

Раніше повідомляли, що лікарі рятують 2-річного хлопчика, якого ледь не заморозила рідна мати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення