Як цигани відбирають у киян гроші біля банкоматів

 СЕГОДНЯ

У ТЦ біля метро "Дружби народів" орудує банда циган, які підкрадаються до людей біля банкоматів і відбирають гроші.

"Минулої п'ятниці моя донька вирішила зняти гроші з картки – потрібно було терміново заплатити за квартиру. Вона підійшла до банкомату в підземному торговому центрі на станції метро "Дружби народів". Озирнулася по сторонах – нікого не було. Вона тільки зняла гроші 2200 гривень, поклала їх у гаманець, як на неї накинулася кілька циган і циганок. Вони вирвали гаманець і втекли", – розповідає мама дівчини, Валентина Олександрівна.

Жінка каже, що донька кликала на допомогу, але ніхто не відгукнувся. "З магазинів вийшли продавщиці і сказали: "Ще одна жертва цих голодранців". Виявляється, цигани орудують тут постійно і люди неодноразово скаржилися в поліцію. Ми ж заяву не писали. Донька була в шоковому стані. І навіть якщо написати заяву, злодюг навряд чи знайдуть, а якщо знайдуть, то грошей не повернуть. Я хочу попередити людей – будьте обережні в цьому торговому центрі", – говорить Валентина.

У столичній поліції нам повідомили, що подібних повідомлень про пограбування біля станції метро "Дружби народів" їм не надходило. Втім, там радять людям не знімати гроші біля банкоматів самотужки.

"Буде надійніше, якщо ви покличете з собою надійного знайомого. Намагайтеся не знімати гроші в темний час доби, особливо в незнайомих місцях. І якщо вас пограбували, то негайно звертайтеся до чергового поліцейського, вони є на кожній станції метро. Ну і звичайно ж, треба обов'язково писати заяву в поліцію, щоб у нас була підстава почати пошуки грабіжників", – радять у поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення