Як вибрати каблучку для чоловіків

Багато чоловіків розуміються на прикрасах і досить часто вибирають та купуть їх для себе. Нерідко також каблучки для чоловіків, ланцюжки та браслети шукають жінки. Саме ювелірні прикраси можуть стати по справжньому гідним подарунком для чоловіка. Однак правильно підібрати коштовний дар буває непросто. Тому тут доречно звернутися в інтернет-магазин “Онікс”, який зарекомендував себе, як надійний магазин з вибору коштовностей.

Серед чоловічих каблучок, що представлені на сайті Онікс, варто відзначити, що це статусні прикраси, які допомагають підкреслити риси вдачі та характер свого власника. Кожен чоловік за допомогою каблучки має змогу урізноманітнити свой стиль та підкреслити неординарний та вишуканий смак. Для того, щоб ознайомитись з асортиментом чоловічих каблучок, варто перейти за посиланням oniks.ua/categories/man_rings, де клієнт може вибрати для себе найбільш вдалий варіант чоловічої каблучки, яка стане яскравим доповненням образу в цілому.

Різновиди чоловічих каблучок

Чоловічі каблучки можуть бути досить різноманітними. Однак основні типи серед них такі:

  • персні;
  • печатки;
  • кільця-символи;
  • традиційні обручки.

Пересні - це дорогоцінні прикраси, які оздоблені коштовним камінням. Мають дуже вишуканий та розкішний вигляд.

Печатки - різновид дорогоцінних чоловічих прикрас, які мають плоску поверхню з малюнком чи візерунком. Раніше цей вид коштовносте використовували для підтвердження цінності документів (на кшталт сьогоднішніх печаток) та підкреслював високий статус власника.

Кільця-символи - це універсальна прикраса. Такими можуть бути каблучки з релігійним підтекстом, зодіакальним чи приналежність до окремих груп. Таким чином можна підкреслити свої вподобання та вірування.

І, звичайно, каблучки для чоловіків можна відібрати за дорогоцінними металами, використанням коштовних каменів та інших варіантів доповнень.

Купівля та доставка чоловічих ювелірних прикрас

Яку б каблучку ви не обрали “Onics” дарує кожному покупцеві гарантовану знижку. А прикраси придбані в інтернет магазині додадуть власнику впевненості. солідності та підкреслять чудовий смак.

Інтернет-магазин пропонує декілька варіантів доставки коштовностей, такими сервісами Нова пошта, кур'єром, самовивіз з магазину.

З усіх питань можна звертатись за номером: 0 800 750 775 з 9. 00 до 19.00, крім неділі. З питань замовлення товару телефонуйте цілодобово.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення