Як вибрати стильний одяг для дівчат-підлітків

Юні модниці - найвибагливіші покупці. Догодити їм часом буває дуже непросто. Підлітковий період сповнений протиріч, коли водночас хочеться бути як усі, наголошуючи на своїй приналежності до певного колективу, і при цьому проявляти індивідуальність. Адже саме у цей час повною мірою формується майбутня особистість. І одяг у цьому відіграє важливу роль, іноді набуваючи протестної субкультурної форми. Втім, компроміс між модними трендами, контркультурними віяннями та уявленнями батьків про те, як має виглядати їхня дочка, все ж таки можливий. Його реалізує всесвітньо відомий бренд Patrizia Pepe. Свої колекції він позиціонує як стильний мінімалізм із перчинкою. Сміливі та смішні принти тут поєднуються з класичними кольорами та трендовими силуетами. Подібні образи виявляються доречними як у стінах школи, так і на вечірці. І підкуповують своєю універсальністю.

Які види одягу пропонує Patrizia Pepe

Бренд пропонує практично всі варіанти одягу. Це дозволяє створювати гармонійні образи. Серед запропонованих варіантів є:

  • сукні;
  • світшоти;
  • джинси;
  • штани;
  • светри;
  • верхній одяг;
  • футболки;
  • спідниці;
  • шорти.

Також пропонуються аксесуари у вигляді сумок. Кожна з представлених моделей підкуповує своєю простотою та стриманістю кольорів з одного боку, і сміливими рішеннями – з іншого. Вони виражаються в несподіваному покрої та малюнках, у додаванні яскравих деталей на кшталт паєток чи тюлю, у написах та ефекті градієнта. Звичайний в'язаний светр із провокаційним написом набуває зовсім іншого вигляду, а футболка з асиметричним вирізом виявляється надзвичайно оригінальною.

Які моделі наразі можна вибрати для холодного сезону

Моделі для осіннього та зимового періоду представлені брендом Patrizia Pepe у багатьох варіантах. Якщо говорити про верхній одяг, то це милі шуби зі штучного хутра, а також стильні подовжені та короткі куртки. Що ж до штанів, то представлені шкіряні варіанти, а також варіанти із щільного джинсу. А безліч світшотів та светрів дозволять підібрати ідеальний варіант. Колекції Patrizia Pepe - це чудовий приклад того, як енергія підліткового бунту перетворюється на по-справжньому цікаві та оригінальні образи. А професіонали компанії, до того ж, гарантують високу якість, безпеку та екологічність своїх товарів для дітей. В усіх перевагах стильних європейських брендів тепер можуть переконатися і українські покупці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення