Як відбивали атаки бойовиків "ДНР": з’явилися нові кадри з бійцями АТО

 5 канал

На Донбасі бойовики "ДНР" спробували взяти штурмом позиції українських військових, проте, отримавши відсіч, відступили з втратами.

"Увечері близько 19:00 (25 липня) військові Збройних сил України відбили дві диверсійні групи чисельністю до 30 осіб. Вони здійснювали штурм наших позицій, але атака була відбита з втратами бойовиків", — розповів прес-офіцер сектору "Маріуполь" В’ячеслав Кирилов.

Також він додав, що було неспокійно і в інших місцях на маріупольському напрямі.

Зокрема, за словами бійців, під Широкино останні дні бойовики використовують одну і ту ж тактику: спочатку обстрілюють українські позиції з великокаліберних кулеметів, а потім застосовують міномети.

"Днем в основному тиша. Починається годин з 18 і до 3-4-ї ранку починають працювати", — розповів боєць з позивним "Луганськ", додавши, що бойовики "страх втратили" і стріляють з посадки.

Також він повідомив, що кілька днів тому позиції армійців були обстріляні з великокаліберної артилерії, при цьому частина снарядів залетіла на околиці селища Бердянське. "Ми вважаємо, що це артустановка "Нона-К" 122-мм калібр.

Вона стріляє як 120-мм мінами, так і такими снарядами. Було близько 40 прильотів", — розповів боєць з позивним "Андрій".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення