​Як виглядає людина, яка здатна вижити в ДТП? (відео)​

 ТСН

Як повідомляє ТСН з посиланням на The Washington Post, звуть його Грем. З першого погляду він може здатися дуже дивним, а може і страшним, проте його тіло досконале.

І якщо б ви в автокатастрофі загинули, йому б вдалося вижити. Таким чином, комісія вирішила показати наскільки наші тіла уразливі, коли ми потрапляємо в ДТП. В рамках цієї кампанії з безпеки дорожнього руху, Грем показує нам, як ми могли б виглядати, якби були створені для виживання на наших дорогах з інтенсивним рухом.

Після декількох місяців досліджень спільно з провідними хірургами і травматологами, Грем був створений художником Піччиніно. Голова Грема була розроблена так, щоб могла поглинати і приймати на себе всі удари, це свого роду шолом. Структура його черепа створена так, що в разі аварії він не постраждав би від удару об лобове скло. Мозок Грема також захищений набагато краще. Великий череп містить багато спинномозкової рідини і зв'язок, це скріплює мозок, коли відбувається зіткнення. Щоб допомогти уникнути травм його ніс менше, і його вуха захищені. Жирової тканини теж значно більше, це допоможе поглинути енергію при ударі і зберегти кістки. Його груди розроблені як броньований жилет.

"Мішки" діють як подушки безпеки і розміщені між кожним з ребер Грема. При ударі ці подушки поглинають силу і зменшують його імпульс руху вперед. Сильні, копитні ноги з додатковими суглобами дозволяють йому стрибати і швидко "пружинити".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення