Як здають квартири за секс: розкрита схема

 Обозреватель

Все більше людей в усьому світі починають знімати квартири, оскільки далеко не всі можуть дозволити собі купити власне житло. Однак, навіть оренда, особливо в великих містах, стає не всім по кишені. У такому випадку деякі згодні піти на крайні заходи і розраховуватися за житло сексом.

Про те, як діє ця схема, написала Lenta.ru.

Сексом за оренду вже давно розплачуються у Великобританії. Там немає закону, що забороняє рекламувати сексуальні послуги на інтернет-майданчиках. На Craigslist можна знайти пропозиції "безкоштовної оренди для симпатичної дівчини", "безкоштовного койко-місця для жінки в центрі Лондона" - з умовою, що жінка буде вступати в інтимні стосунки з власником як мінімум раз на тиждень.

З'ясувалося, що більшість наймачів вимушено погоджуються на секс-оренду - коли іншого вибору (крім як залишитися на вулиці) немає, тоді як власники житла вважають схему взаємовигідною. Один з них заявив, що пропонує "секс з привілеями" - останні, зрозуміло, - це безкоштовний дах над головою.

Пропозиції житла за інтим можна знайти в Європі, США, Канаді, Австралії та інших країнах.

Минулого літа в американському місті Осуїго, штат Нью-Йорк, відразу шість жінок подали в суд на лендлорда, що володіє декількома десятками квартир у місті. Як повідомляв портал Syracuse.com, всі позивачки знімали у нього житло, і всім він пропонував знизити орендну плату в обмін на секс.

В Україні та Росії також поширена ця схема. У соціальних мережах є групи, де користувачі публікують відповідні оголошення.

Публікації де пропонують житло схожі за змістом (стилістика і орфографія авторів оголошень повністю збережені):

"Подселю девушку, живу один! Денег не надо", "Подселю бесплатно к себе в 2-х ком. квартиру студентку или девушку за серьезные отношения (нравятся девушки полной внешности), мне 24 года. Хорошо зарабатываю буду заботиться и любить. Если у вас проблемы с работой или деньгами могу помогать содержанием от 45 000 руб. в месяц. Живу в Москве возле метро Полежаевская", "могу вписать, помочь девушке на пару-тройку недель с жильем. При взаимной симпатии может и дальше вместе жить будем. Москва, Центр", "Подселим! Русскую девушку! или пару девушек! или можно девушку с ребенком! От 18 до 30 лет, чистоплотную, добрую, честную, би, за интим — ЖМЖ (секс втроем — прим. "Дома"), дружбу, общение и бесплатное питание с нас, от 18 до 30 лет. Звоните! ".

Існують і спеціалізовані сайти, присвячені "безкорисливій" оренді. SdamDarom.ru - форум, де, крім пропозицій квартир за інтим, є досить багато оголошень про здачу житла за допомогу по господарству, ремонт та інші послуги. І все ж серед останніх публікацій більше половини - саме про секс-оренду: "Здам кімнату дівчині в районі ВДНХ" (пише користувач Юрій,1975), "Пропоную безкоштовне житло дівчині в статусі громадянської дружини!"

На порталі Moisosed.org, який, згідно з офіційним описом, "спрямований на пошук співмешканців, спільну оренду кімнат і оренду квартир", є розділ з недвозначною назвою "Love сусід". У пошуковій формі потрібно вибрати категорію "Житло безкоштовно", вказати стать і те, що потрібно - знайти орендаря або квартиру, умови підселення (інтим, дружба без інтиму і навіть шлюб), місто. База знаходить більше 400 пропозицій від чоловіків про оренду квартир у Москві за сексуальні послуги (від жінок їх всього близько 20-ти, деякі залишені представницями найдавнішої професії).

В агентствах нерухомості про "інтимну" оренду розповідають неохоче, що теж цілком зрозуміло: ріелтори працюють за комісію, тому без грошей угоди їм нецікаві. Але запити з еротичним ухилом їм періодично надходять.

"У нашій практиці бували випадки, коли чоловік-власник бажав здавати одну з кімнат своєї квартири виключно молодій самотній жінці. Була і зворотна ситуація, коли жінка-орендодавець хотіла здати кімнату тільки самотньому чоловікові. Ще згадується жінка, яка з якоїсь неясної причини (можливо, вона просто була вірна конкретному типажу своїх наймачів) в якості орендарів розглядала виключно одиноких чоловіків-сибіряків", - розповіла директор одного з ріелторських агентств.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення