Як зробити яскраві фотосесії під час вагітності

Вагітність - це унікальний період в житті кожної жінки. Він, звичайно, може бути досить виснажливим та повним хвилювань. Однак в той же час дарує надію та радісні передчуття, спогади про які хочеться зберегти на все життя. І ідеальною можливістю для цього є професійна фотосесія, під час якої можна бути розкрити всю гаму почуттів майбутньої мами.

Найцікавіші ідеї для фотосесії під час вагітності та поради, як виглядати у кадрі найбільш вдало, пропонує “Клуб Щаслива Мама"

Як підготуватись до фотосесії під час вагітності

Для вдалої фотосесії слід підготуватися заздалегідь та продумати всі можливі нюанси від строку вагітності, до одягу і реквізиту. Так, робити фотосесію краще в останньому триместрі, адже далеко не у всіх вагітність стає помітною раніше. Втім, і дуже зволікати з фотозйомкою теж не варто. Адже після 36 тижня наступає фізично найважчий період, коли плід набирає максимальну вагу. До того ж, можна просто не встигнути до пологів.

Якщо вагітна жінка набрала забагато зайвої ваги і починає через це перейматись, то професійний фотограф обов'язково дасть поради щодо одягу та вдалих ракурсів, які дозволять сховати певні недоліки.

Також майбутнью фотосесію варто обговорити з майбутнім татом, бабусею чи іншими родичами. Буде чудово, якщо вони погодяться також прийняти участь.

Цікаві ідеї для фотосесії вагітної

Варіанти фотосесії вагітної жінки можуть бути найрізноманітнішими і обмежуються лише фантазією та вподобаннями. Це може бути:

  • фотосесія вдома;
  • у сімейному колі;
  • у студії з відповідним реквізитом;
  • на природі;
  • під час прогулянки містом.

Фотосесії також можуть відрізнятися за стилем. Наприклад, бути романтичними і ніжними, коли вагітну жінку фотографують серед квітів чи дерев. Милою та чуттєвою, коли зйомка відбувається з майбутнім татом, дідусем чи бабусею, з дитячими речами чи іграшками, у кімнаті, яка чекає на свого майбутнього маленького господаря. Жартівливою, коли на животику малюють смайлики чи інші смішні надписи чи малюнки. Чудово, коли у таких смішних постановках приймає активну участь батько. Також фотосесія може бути максимально локанічною і полягати в тому, що завдяки контрастному світлу вдалося “зловити“ маленьку ніжку, що штовхнула зсередини мамин животик. Такі кадри іноді бувають найбільш виразними та емоційними.

У будь-якому разі майбутній мамі слід зважати на свої власні емоції та бажання. І якщо “вагітна” фотосесія є дійсно бажаною, то проводити її саме так, як хочеться вам.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення