За межею глузду: вбивство сина Соболєва використовують, аби вирішити бізнес-питання (фото)

В Україні знову намагаються спекулювати на темі вбивства сина депутата В’ячеслава Соболєва, аби вирішити свої бізнес-питання. Про це повідомив журналіст Сергій Грішин на своїй сторінці в Facebook.

"Тут Сергій Іванов (журналіст - ред.) виклав переписку, де йому, як я зрозумів, пропонували виступити на боці одного з учасників конфлікту навколо ТРЦ "Sky Mall". Використовувати блогерів, ЗМІ... це в принципі звична практика у боротьбі різних фінансово-політичних груп. Таким чином передають "вітання", або звертають чиюсь увагу. Тут, як я зрозумів, хочуть звернути увагу Зеленського", - пише журналіст.

Грішин припускає, що знову розпочався черговий раунд протистояння за ТРЦ "Sky Mall", але спекулюючі на темі вбивства маленького сина Соболєва.

"Дивіться на 4 пункт цього "кейсу": "Розкрутка матеріалів справи вбивства сина Депутата Київської обласної ради Соболєва". Слухайте, спекулювати на смерті дитини, щоб вирішувати свої бізнесові/політичні питання. Ну це якесь дикунство. За межею здорового глузду", - додає Грішин.

Нагадаємо, увечері 1 грудня в центрі Києва обстріляли Range Rover депутата В'ячеслава Соболєва, у результаті чого загинула трирічна дитина. 4 грудня Шевченківський районний суд Києва відправив під арешт на два місяці без права застави підозрюваного у вбивстві трирічного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва Андрія Лаврегу. 12 лютого В'ячеслав Соболєв заявив, що на нього і його сім'ю готують новий замах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення