Яким буде новий поліфункціональний комплекс Stanford

Тим, хто має намір придбати нерухомість на Печерську, варто звернути увагу на багатофункціональний комплекс Stanford. Об'єкт розташований за п'ять хвилин пішки від Палацу «Україна». На території передбачено все необхідне для максимально комфортного життя, розвитку бізнесу та відпочинку.

поліфункціональний комплекс Stanford

Про проєкт: локація, сервіс, система безпеки

Будівництвом ЖК Стенфорд займається компанія Perfect Group. Будинок знаходиться за адресою: вулиця Предславинська, 35. До костелу Святого Миколая можна дійти за десяти хвилин, а до НСК «Олімпійський» — впродовж двадцяти хвилин. Найближчі торгово-розважальні центри — Gulliver та Ocean Plaza. Проблем з вибором ресторану для ділового бранча або сімейної вечері також не виникне. На відстані короткої прогулянки знаходяться ресторани Eastman, Eshak, Boho тощо.

Вагома перевага проєкту — консьєрж-сервіс класу luxe. Побутові питання мешканців своєчасно розв'язуватиме обслуговувальний персонал. Компетентні фахівці допоможуть з доставкою свіжих продуктів, орендою автівки, оплатою комунальних послуг, клінінгом, викликом доґсітера тощо.

Забудовник також подбав про щоденну безпеку резидентів. Територія буде перебувати під цілодобовим відеоспостереженням. Вхід у ЖК Stanford можливий виключно за персональними картками доступу. Сторонні без попередження не матимуть змоги потрапити на територію.

Концептуальна внутрішня інфраструктура

На території поліфункціонального комплексу запроєктовано важливі об'єкти інфраструктури, а саме: бізнес-центр, коворкінг, відділення банку, центр розвитку дитини, ресторани, супермаркет, модні бутики, фітнес-центр.

У внутрішньому дворі буде облаштовано сучасний ландшафтний парк із зонами для відпочинку та занять спортом. Для дитячих розваг заплановано ігровий майданчик.

Асортимент пропозицій у ЖК Stanford

Запроєктовано 1-, 2-, 3- та 4-кімнатні квартири. Є можливість придбати дворівневу нерухомість. Площа помешкання варіюється від 45,13 кв. м до 354,42 кв. м. Просторі та світлі кімнати, 3-метрові стелі, панорамні вікна, які забезпечують прекрасні видові характеристики та якісну інсоляцію — відмінні риси нерухомості.

Ознайомитися з плануваннями, а також подивитися відео житлового комплексу Stanford можна на офіційному сайті. Якщо у вас є запитання стосовно вартості квадратного метра та умов інвестування в нерухомість, відвідайте відділ продажу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення