Ялинкові прикраси-2022: прикрашаємо святкове дерево за модою

Ялинкові прикраси-2022: прикрашаємо святкове дерево за модою

Ошатний щедрий стіл, святковий настрій, запах мандаринів, хвилююче очікування подарунків – за все це обожнюємо Новий рік та Різдво. Звичайно, все це важко уявити без новорічної ялинки. Купувати дерево, штучне чи натуральне, діставати кульки та ліхтарики з дальнього кутка шафи, купляти нові прикраси – цей процес подобається усім без винятку, і дітям, і дорослим. Неймовірно, але факт: незважаючи на те, що ялинкове вбрання не є одноразовим та може використовуватися багато років поспіль, щороку у магазинах відкриваються величезні відділи тематичних аксесуарів. Кульки, дощик, гірлянди, штучний сніг, блискітки та хлопавки користуються неабияким попитом серед покупців. Цьогоріч радимо замовити все необхідне на сайті «АШАН» https://auchan.ua/ua/elochnye-ukrashenija/.

Які прикраси в моді – обираємо колір

Вибір кольору – найважливіша складова прикраси ялинки. Головне дотримуватися принципу - не більше 2-3 кольорів, інакше композиція втратить шарм та буде хаотичною. Новий 2022 рік пройде під знаком водяного тигра. Тим, хто бере до уваги китайські традиції, варто прикрашати своє святкове дерево переважно у чорний, синій та блакитні кольори. При цьому, вибравши основний колір, потрібно визначитися з додатковим. Для цього потрібно врахувати, з яким кольором поєднуються трендові кольори 2022. Чорний – з помаранчевим, рожевим, салатовим, червоним, бузковим, жовтим, білим. Блакитний – із червоним, сірим, коричневим, помаранчевим, рожевим, жовтим. Синій – із золотаво-жовтим, коричневим, світло-коричневим, сірим, срібним.

Ще трохи трендів – обираємо природні прикраси

Що стосується дизайнерських трендів, то у 2022-му актуальною залишається прихильність до природніх кольорів та матеріалів. Скандинавський стиль, принцип якого – мінімум пластику та синтетики, максимум натурального, поширився і на новорічну моду. Якщо є натхнення та час, зробіть прикраси для ялинки власноруч. В хід можна пустити дерево, глину, папір, тканини. Матеріалів у спеціалізованих відділах – безліч, а творчий процес можна перетворити на цікаву захопливу гру.

Згадайте традиції дитинства: вішати на ялинку цукерки, горішки, солодощі, намисто, сніжинки з паперу. Погодьтеся, звичайна цукерка, яку повісили на святкове дерево, перетворюється на чарівні ласощі та стає набагато смачнішою!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення