Ярош збирає голоси за створення Добровольчої армії

 Апостроф

Позафракційний народний депутат України, колишній лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош повідомив про те, що збирає голоси для ухвалення законопроекту про Українськоу добровольчу армію, пише Апостроф.

За словами Яроша, це дозволить добровольцям мати вдома зброю, що стане для них величезним стимулом для захисту своєї батьківщини.

"Це прагнення їх (бійців, які повертаються з фронту, - ред.) задіяти, піти на конструктив. Ми не просто так спостерігаємо, що проти добровольців порушені кримінальні справи. Адже люди повертаються з фронту з поствоенным синдромом, вони мобільні... Крім того, ця Добровольча армія повинна займатися військово-патріотичним вихованням", - розповів Ярош.

Разом з тим він висловив думку, що на першому етапі формування такої армії достатньо буде мати в кожній області по батальйону, які можуть бути використані, у тому числі і для допомоги силовикам всередині країни.

Щодо шансів прийняття проекту закону про Українську добровольчу армію Ярош зазначив: "Я збираю голоси. Наприклад, я говорив з Садовим, і він пообіцяв, що фракція "Самопоміч" буде підтримувати цей законопроект, тому що їм це підходить концептуально. Зараз спілкуюся з міжфракційними депутатами і з представниками різних фракцій. Я думаю, що не буде проти Радикальна партія Ляшка, не виключаю, що підтримає "Батьківщина"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення