"Йде зачистка": на околицях Донецька підірвали "УРАЛ" з терористами

 Обозреватель

У середу, 8 лютого, на околиці Донецька підірвали вантажівку з бойовиками так званої Донецької народної республіки.

Про це в ексклюзивному блозі для "Оглядача" написав блогер Євген Козаків.

"Приблизно в той же час, коли підірвали Гіві, на околиці Донецька підірвали повний УРАЛ з бойовиками "ДНР". Сталося це в селищі Трудовске, Петровського району Донецька. Підірвали вантажівку з бойовиками, які повинні були прибути на позиції. Місцеві жителі стверджують, що ніхто не стріляв, просто в одну секунду вибухнула вантажівка. Швидше за все, він був замінований", - повідомив він.

За словами Козакова, кореспонденти підконтрольних "ДНР" ЗМІ знають про це, але їм дано наказ нічого не публікувати, нічого не говорити.

При цьому відразу після ліквідації Гіві вулицю, на якій знаходиться офіс ватажка "ДНР" Олександра Захарченко, заполонили патрульні "ДНР", що свідчить про його страх, стверджує блогер.

"Розповідям про українські ДРГ ніхто на вулицях Донецька не вірить, багато посміхаються і чекають, коли сам Захарченко втече з міста чи буде наступним у списку. Природньо, таку думку висловлюють ті, хто не підтримує бойовиків "ДНР", інші ж в подиві і переляку від того, що відбувається. Всі чудово розуміють, що йде зачистка серед бойовиків і Захарченку треба або тікати, або змиритися", - підсумував Козаків.

Як повідомлялося, ватажок бандформування "ДНР" "Сомалі" Михайло Товстих (Гіві) був убитий у своєму кабінеті вранці 8 лютого.

Зазначимо, що Гіві став вже дев'ятим ватажком терористичних банд на Донбасі, якого було ліквідовано за останні півтора року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення