Йдуть люті морози: синоптик назвала дати

На цьому тижні в Україну прийдуть сильні морози - найхолодніше буде з 14 по 19 січня, коли стовпчики термометрів опустяться до 14-20 градусів морозу вночі. Про це на сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

За словами синоптика, Україна опиниться під впливом холодних повітряних мас арктичного походження.

"Арктична маса заповзатиме поступово, знижуючи температуру повітря до невеликих, а потім до помірних морозів. А потім і до сильних. Усім, кому потрібно й просто цікаво, - пік похолодання очікується з 14 по 19 січня. У нічні години ймовірно до -14-20 градусів", - написала Діденко.

В той же час, сильних снігопадів в Україні не очікується.

"У понеділок-вівторок, 11-12 січня, погоду України визначатиме антициклонічне поле, тому ані страшних, ані симпатичних снігопадів не очікується. Лише в Криму можливі опади та щось несуттєве політає у західній частині України. Вдень ще холоду не буде, а ось ніч почне вихолоджувати довкілля", - пише Діденко.

13 січня південний схід України потрапить в зону активного циклону, який ускладнить там погоду і принесе мокрий сніг, сніг та навіть дощ. Короткочасне погіршення погоди очікується на сході України, Дніпропетровщині, Сумщині та Запоріжжі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення