Єфремов взяв слово на суді і стверджує, що він невинний (текст)

 Страна

На засіданні Печерського райсуду, який розглядає сьогодні запобіжний захід екс-голові парламентської фракції Партії регіонів Олександру Єфремову, слово взяв сам підсудний. Про це повідомляють кореспонденти із залу засідань.

Олександр Єфремов, зокрема, заявив, що не винен.

"Мені хочеться кричати усім серцем, що я не винен. У мене були можливості виїхати з країни, але я цього не зробив, і робити не буду", - зазначив екс-регіонал.

"У слідства немає жодного факту, що я порушив закон. Не тому, що вони їх не здобули, а тому що їх немає в природі. Проти мене підняли таку хвилю в пресі, в чому мене не звинувачували хіба в тому, що я немовлят тільки не їв. Якщо ви уважно прочитаєте те, що я говорив на круглих столах в Росії, ви зрозумієте, що якщо б мене послухали, цього хаосу не було б. Я став уособленням того, проти чого виступають весь народ. Я не втечу, я хочу жити на цій землі, на якій жили мій дід і мій батько", - заявив Єфремов.

Він також додав, що у 2006 році проти нього було шість кримінальних справ. "Мене переслідував Ющенко, і ви думаєте, що якийсь керівник в таких умовах погодився б зі мною "красти гроші", - запитав Єфремов.

"З 2010 по 2014 ситуація ще цікавіша. Коли до влади прийшла Партія регіонів. По вугіллю Донецька та Луганська область завжди жорстко конкурувала. І після 2014 року у мене жодних можливостей впливати на цю ситуацію вже не було", - додав Єфремов.

Нагадаємо, що у Єфремова знайшли 33 млн франків на закордонному рахунку

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення