Їжа в обмін на секс і порно відео: на Одещині 19-річний збоченець мучив дівчинку

На Одещині чоловіка, якого судять за зґвалтування малолітньої дівчинки, підозрюють у поширенні дитячого порно. Про це повідомили у поліції Одеської області.

Ще у 2021 поліцейські виявили відео, на якому 19-річний мешканець Одеського району вчиняє дії сексуального характеру відносно малолітньої односельчанки. Тоді почалося слідство за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. Наразі обвинувальний акт відносно чоловіка вже скеровано до суду.

У його мобільному телефоні знайшли відео, що містили сцени дитячої порнографії, зокрема і відео за участі його малолітньої односельчанки, яке він розповсюдив серед знайомих. За даними поліції, молодик, скориставшись складним становищем сім’ї дівчинки, за незначну винагороду знімав її в сексуальних сценах.

Через це слідчі розпочали кримінальне провадження за частинами 1 та 3 статті 301-1 Кримінального кодексу України та повідомили чоловіку про підозру. За це йому може загрожувати ув'язнення на строк від 8 до 12 років. Наразі він перебуває під цілодобовим домашнім арештом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення