Йшли красти їжу у селян, але посварились: на Рівненщині чоловік вбив коханку і сховав труп у лісі під гіллям (фото)

На Рівненщині чоловік убив свою 27-річну кохану, тіло жінки майже місяць пролежало у канаві.

Правоохоронці затримали чоловіка, підозрюючи у скоєнні угону та наруги над могилами, але під час спілкування з копами він розповів про ще один свій злочин. Житель села Соломіївка зізнався, що усередині грудня позбавив життя свою співмешканку, а тіло сховав, повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Рівненській області.

"Поліцейські встановили, що співмешканці в стані алкогольного сп’яніння йшли в село Білаші із наміром вкрасти продукти харчування в тамтешніх жителів. У лісовому масиві неподалік пункту призначення між ними виник словесний конфлікт на ґрунті ревнощів. Під час суперечки чоловік узяв дерев’яну палицю і наніс жінці удари в область голови та обличчя. Від отриманих травм вона померла на місці події. У подальшому, аби приховати сліди злочину, зловмисник перетягнув тіло в яму та замаскував місце гілками дерев", - йдеться у повідомленні.

Дійсно, під час огляду в лісовій посадці біля села Білаші Сарненського району в канаві поліцейські виявили прикрите гіллям та мохом тіло жінки із ушкодженнями в області голови.

Відомо, що співмешканці вели аморальний спосіб життя. Обоє перебували у розшуку за вчинені майнові злочини.

За умисне вбивство зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення